صنعت یکی از اصلیترین پایههای اقتصاد در جهان است که نقش حیاتی را در توسعه و پیشرفت یک کشور ایفا میکند. در واقع صنعت به عنوان محرک اصلی موفقیت و نوآوری کشورها، مهمترین عامل رشد و توسعه یک کشور شناخته میشود. صاحبنظران این حوزه، توسعه صنعتی را لازمه رشد اقتصادی میدانند چرا که صنعت هر کشور در کنار معدن و کشاورزی، تمامی فعالیتهای تولیدی یک جامعه را در بر میگیرد. رشد صنعت یک کشور گامی مهم برای ارتقای سطح کیفیت زندگی مردم به شمار میرود. جایگاه ویژه صنعت منجر شده است تا روز دهم تیر ماه به عنوان روز ملی «صنعت و معدن» نامگذاری شود.
بعضی صنایع که صنایع مادر یا صنایع جامع نامیده میشوند از اهمیت دوچندانی برخوردار هستند. از آنجایی که صنایع مادر مواد اولیه سایر صنایع را تامین میکنند، تاثیر زیادی بر عملکرد دیگر حوزههای صنایع دارند. صنایع مادر با فناوریهای گستردهای سروکار دارند و در بسیاری از حوزههای دیگر مورد استفاده قرار میگیرند. از این رو حمایت و توسعه این بخش میتواند منجر به پیشرفت و شکوفایی سایر واحدهای صنعتی شود.
صنعت نفت و گاز، پتروشیمی، کشاورزی، خودرو و فولاد برخی از صنایع مادر به شمار میروند. بدون شک یکی از صنایع مهم و کلیدی در اقتصاد دنیا صنعت فولاد است که بخش عمدهای از توسعه هر کشوری را بر عهده دارد. یکی از معیارهای اصلی صنعتی شدن جوامع، پیشرفت و توسعه این صنعت شناخته میشود. همچنین صنعت فولاد با ارائه محصولات متنوع برای پاسخگویی به نیاز سایر صنایع، زمینه اشتغالزایی را به طور مستقیم و غیرمستقیم فراهم کرده است.
صنعت فولاد در سالهای اخیر با رشد چشمگیری همراه بوده است. ایران از نظر تولید فولاد در خاورمیانه در جایگاه اول و در جهان در جایگاه شانزدهمین کشور قرار دارد. هر ساله بخش عظیمی از سرمایه ایران به توسعه صنعت فولاد اختصاص مییابد. در سال 2010 میلادی، ظرفیت تولید فولاد در ایران به 20 میلیون تن رسید.
گروه صنعتی پرشین فولاد به عنوان یکی از تولیدکنندگان فولاد در ایران، بخش عظیمی از میلگرد و پروفیل موردنیاز کشور را تامین میکند. محصولات این گروه صنعتی شامل بیلت، تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی، ورق روغنی و … است. یکی از اهداف اصلی گروه صنعتی پرشین فولاد، دستیابی به سهم بیشتری از بازار صنایع فولادی در ایران و جهان است.
گروه صنعتی پرشین فولاد دهم تیر، روز ملی «صنعت و معدن» را به همه صنعتگران ارجمند کشور تبریک عرض میکند.